Min nya fransförlängning!

Min nya fransförlängning!

Välkomna tillbaka och ni ska verkligen känna att ni får en bra aura av denna blogg. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att umgås med min vän som gick och gjorde fransförlängning i Sundsvall hos MLI Beauty klockan 12.30.

Innan vi gick till denna salong var vi och shoppade i centrum eftersom vi båda kände att vi behövde uppgradera våra garderober. Det är också den sista veckan på sommarlovet så vi kände att vi ville vara lite extra snygga nu när vi börjar sista året på gymnasiet. Vi shoppade både kläder och smycken så nu är vi nästan helt redo för första skoldagen, förutom en grej som är fransar. Min vän skulle som sagt gå och göra fransförlängning i Sundsvall och hon övertalade mig att göra det också. Jag har faktiskt alltid velat ha det men har bara inte gått och gjort det då jag inte tycker om att göra saker själv. Vi gick i alla fall dit och de hade, som tur var, en tid till mig efter min väns tid.

Det kändes lite konstigt när man hade fått på sig fransarna men det blev otroligt fint och ögonen syntes ännu mer. Nu är det säkert många som tänker att jag bara hade kunnat fortsätta att använda mascara, och visst kunde jag göra det men att göra fransar är så mycket skönare eftersom du slipper sminka dig och du redan har på dig fransarna på morgonen eller när du badar till exempel.

Jag är i alla fall nöjd och jag kommer fortsätta gå till MLI Beauty och göra fransförlängning i Sundsvall. Jag måste också tacka min vän för att hon tog med mig dit. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig för jag måste få tillbaka min dygnsrytm till skolan börjar igen! 


Kommentarer är stängda.