Ring ett medium!

Ring ett medium!

Jag hade tänkt att gå till något medium i Visby men så fick jag veta att det går att få hjälp genom telefon. En vän som jag haft i hela livet berättade för mig att hon hade ringt ett medium som med hjälp av vägledning från andliga ledare hade kunnat ge henne svar på de frågor hon hade. Hon hade dock inte fått riktigt de svar hon hade förväntat sig, men det är klart att det som dessa andliga ledare kommer med för budskap kan vi inte styra över. I stället för att besöka något medium här i Visby så gjorde även jag så att jag ringde till företaget OsintraSamtalNu, och på det här företaget arbetar det ett medium som finns tillgänglig för alla i hela Sverige. Du kan få nya trådar att nysta i genom att du ringer till OsintraSamtalNu, och har du frågor som rör att du misstänker att din partner är otrogen, om separationer och skilsmässor, eller hur det kommer att gå i vårdnadstvister, så kan du ofta få svar ifrån de andliga ledare som har detta medium som kanal. Det är också vanligt att folk ställer frågor om nätdejter då det har blivit allt vanligare att träffa någon på nätet. Oavsett om du undrar över detta, eller om dina funderingar handlar om annat, så kan du alltid ringa upp till OsintraSamtalNu. Mellan klockan 9-22 på alla dagar så kommer du i kontakt med detta medium. Jag tyckte det var bekvämt att slippa bege mig till något medium i Visby när jag i stället fick hjälp över telefon. 


Kommentarer är stängda.