Samtalsterapi för bättre välmående

Samtalsterapi för bättre välmående

Hej bloggen!

Jag hoppas att alla mår bra och att ni trivs med er själva. Med mig är det lite sisådär men jag orkar iallafall med vardagen, jag går på samtalsterapi i Sigtuna för att försöka stärka mig själv och hamna på rätt väg i livet. Bloggen är en viktig plats för mig där jag kan skriva av mig och det känns riktigt skönt. Men det finns vissa saker som jag behöver få prata om som är väldigt personliga och jag vill inte riktigt dela med mig av det till hela internet, då är samtalsterapi den perfekta vägen för mig. Med samtalsterapi får jag någon som inte bara lyssnar på vad jag har att säga utan någon som också pratar med mig, som kommer med råd och förslag på vad jag kan göra för att hitta mig själv igen.

Min sambo är också en väldigt viktig person under den här perioden och jag tror att jag hade mått väldigt mycket sämre om in han hade funnits där för mig. Just nu är jag sjukskriven från arbetet eftersom läkaren har konstaterat att jag är utbränd så jag spenderar dagarna hemma i Sigtuna samtidigt som min sambo är på jobbet. Det känns som att det är väldigt behövligt för mig att bara lägga fokus på mig själv och inte på jobbet, jag tror att det är en viktig faktor för må bra igen. Jag har ingen aning hur många gånger jag behöver gå på samtalsterapi men jag tar det väldigt försiktigt fram, det viktigaste är att få kolla på min hälsa igen. Det var längesedan som jag kunde njuta av dagarna och jag längtar väldigt mycket efter att få känna den känslan, förhoppningsvis händer det snart. Snart kommer min sambo hem för att äta lite lunch så det kanske vore bra om jag började med maten nu. Ta hand om er.  


Kommentarer är stängda.