Starta veckan med meditation

Starta veckan med meditation

Hej bloggen!

Vi går in i en ny vecka med nya möjligheter och för att starta upp veckan på bästa sätt så ska jag gå på meditation i Storfors. Jag vill kunna påbörja varje arbetsvecka genom att känna mig avslappnad och utvilad, genom meditation så får jag påfyllning av den inre energi som finns och så får jag en lugn stund där jag bara kan slappna av och vara mig själv. Vi brukar vara ett gäng från jobbet som åker en bit utanför Storfors för att få ta del av meditation, trots att vi är flera stycken så är det ett tillfälle där vi bara får vara för oss själva och koppla bort allting.

Det är en period på jobbet nu där det är väldigt mycket att göra, vi har många event som ska skötas och det är en hel del planering inför sommarens olika aktiviteter. Som ni kanske förstår så arbetar jag på en byrå som styr upp events och evenemang. Jag är eventmanager och jobbar väldigt mycket på olika distanser även fast jag alltid utgår från Storfors. Oftast så tar jag mig an uppdrag i närheten av Örebro men det förekommer även att jag styr upp evenemang i städer som Stockholm och Göteborg. Jag tycker väldigt mycket om att arbeta inom eventbranschen och det är kul att få träffa så mycket människor, men det är samtidigt ett yrke som kräver oerhört mycket. Allting ska fungera fläckfritt annars kommer det ses som ett misslyckande, pressen är väldigt hög och jag har under tiden fått arbeta väldigt mycket med att kunna hantera den. Därför brukar jag gå på lite olika behandlingar så som meditation och massage, det får mig att bli lugn och kunna styra upp stora projekt utan att påverkas av press och stress. Nu ropar mina kollegor på mig, det är dags att åka till Örebro, men vi hörs!


Kommentarer är stängda.